Aktuelno

 

Od 8. juna 2020. godine

Poklon za lepši početak školske 2020/2021 godine za SVE KUPCE!

 

Kao i do sada, DATA STATUS kao vlasnik portala www.3klikadoudzbenika.rs nagrađuje svoje kupce udžbenika i školskog pribora poklonima koje će, nadamo se, vama i vašim mališanima ulepšati početak školske godine.

Počev od 8. juna 2020. godine, u ovoj sezoni, svi kupci udžbenika i školskog pribora će, bez obzira na iznos kupovine, dobiti na poklon dva kompleta rasporeda časova i nalepnica za sveske.
 
Za kupce koji ostvare iznos kupovine udžbenika i školskog pribora, obezbedili smo i dodatni poklon - uvijače za knjige za svaki kupljen udžbenik i radnu svesku! 

Akcija važi samo za onlajn kupovinu udžbenika i školskog pribora preko sajtova www.3klikadoudzbenika.rs i www.datastatus.rs, kao i za kupovinu udžbenika u našoj knjižari CENTAR u Beogradu u ulici 27. marta 43. 

 

VAŽNO!

Udžbenici za 3. i 7. razred osnovne škole dostupni u avgustu 2020.

Udžbenike za 3. i 7. razred, zbog promene nastavnog plana i programa i prirode procesa odobravanja i štampe, po najavama izdavača imaćemo na stanju u drugoj polovini avgusta 2020. godine. Ukoliko želite da rezervišete udžbenike za neki od ova dva razreda, pošaljite nam spisak udžbenika i lektira na:

- email info@3klikadoudzbenika.rs ili

- putem Viber poruke na broj 060 30 17 917. 

Molimo da imate u vidu da na ovaj način vršite rezervaciju ali ne i finalnu kupovinu. Za potvrdu porudžbine i roka isporuke, kontaktiraćemo Vas na mejl, odnosno broj telefona sa kojih su poslate rezervacije. 

Zbog promene nastavnog plana i programa za 1, 2, 3, 5, 6 i 7. razred osnovne škole, udžbenike za ove razrede nije moguće birati automatski po mestu, školi i razredu. Za ove razrede izbor i kupovinu udžbenika za školsku 2020/2021. godinu vršite isključivo po spisku koji ste dobili od škole. To znači da će i u slučaju pretrage korišćenjem našeg pretraživača, kao rezultat izaći spisak svih akreditovanih udžbenika za ove razrede.