Aktuelno

Poštovani kupci, obaveštavamo vas da je akcija ZAVRŠENA 01. septembra 2019.

Zahvaljujemo Vam se na poverenju i kupovini.

 

Poklon za lepši početak školske godine

Kao i do sada, DATA STATUS kao vlasnik portala www.3klikadoudzbenika.rs nagrađuje svoje kupce udžbenika i školskog pribora poklonima koje će, nadamo se, vašim mališanima ulepšati početak školske godine.
 
Za ovu sezonu, za sve one koji ostvare ONLAJN kupovinu preko naših sajtova u iznosu od 6000 dinara i više, obezbedili smo poklon paket koji za čini geometrijski set brends Štedler i knjige koja se razlikuju po uzrastima:
- svi kupci udžbenika od 1. do 4. razreda osnovne škole koji ostvare kupovinu u navedenom iznosu, uz geometrijski set dobijaju i jednu knjigu iz hit edicije "Džeronimo Stilton".
- svi kupci udžbenika od 5. do 8. razreda osnovne škole za kupovinu u navedenom iznosu, uz geometrijski set dobijaju na poklon i jednu knjigu za unapređenje znanja iz matematike.

Akcija važi samo za onlajn kupovinu udžbenika i školskog pribora preko sajtova www.3klikadoudzbenika.rs i www.datastatus.rs. 

NOVINA! Od ove godine, u saradnji sa BANKA INTESA omogućili smo vlasnicima kartica ove banke i onlajn plaćanje na rate. Broj rata zavisi od ugovora koji svaki kupac ima sa bankom.
 
UDŽBENICI ZA 2. i 6. RAZRED OSNOVNE ŠKOLE

Sve udžbenike za 2. i 6. razred imaćemo na stanju izmedju 15. i 20. avgusta. Ukoliko želite da rezervišete udžbenike za neki od ova dva razreda, pošaljite nam spisak udžbenika i lektira na email info@3klikadoudzbenika.rs. Kontaktiraćemo vas za potvrdu porudžbine i roka isporuke. 

Zbog promene nastavnog plana i programa za 1, 2, 5. i 6. razred osnovne škole, udžbenike za ove razrede nije moguće birati automatski po mestu, školi i razredu. Za ove razrede izbor i kupovinu udžbenika za školsku 2019/2020. godinu vršite isključivo po spisku koji ste dobili od škole. To znači da će i u slučaju pretrage korišćenjem našeg pretraživača, kao rezultat izaći spisak svih akreditovanih udžbenika za ove razrede.