O tri klika do udžbenika

TRI KLIKA DO UDŽBENIKA (3 KLIKA DO UDŽBENIKA) je specijalizovani internet portal za prodaju udžbenika svih akreditovanih izdavača nastao iz dugogodišnje prakse izdavačke kuće DATA STATUS koja je ovaj vid on-line prodaje (internet prodaje) udžbenika prva pokrenula 2016. godine na svom matičnom sajtu www.datastatus.rs

Uz kompletnu ponudu udžbenika svih izdavača za sve razrede osnovne škole, kao i udžbenika za gimnazije i srednje medicinske i ekonomske škole, na našem portalu možete kupiti i kompletan školski pribor vodećih brendova u toj oblasti.

Prilikom kupovine udžbenika za školsku 2022/2023 godinu, molimo da imate u vidu da pretraživač ne podržava odabrane udžbenike po školama jer je u toku promena nastavnog plana i programa za sve razrede što je uzrokovalo i promene spiskova po školama.

Molimo da udžbenike za ove razrede birate isključivo po spisku koji ste dobili od škole.

 

O DATA STATUSU

Izdavačka kuća DATA STATUS, koja je vlasnik portala www.3klikadoudžbenika.rs i www.triklikadoudžbenika.rs osnovana je 1995. godine. Danas smo jedan od vodećih regionalnih izdavača akademske i stručne literature u oblastima medicine, farmacije, stomatologije, sporta, ekonomije, menadžmenta i učenja stranih jezika.  U našem bogatom portfoliju nalazi se više od 300 naslova najpoznatijih svetskih izdavača i autora koje smo preveli na srpski jezik, kao i eminentnih domaćih stručnjaka.

Od 2012. godine, svoju izdavačku delatnost proširil smo i na oblast udžbenika za srednju medicinsku i srednju ekonomsku školu. 

Krajem 2015. godine počeli smo da razvijamo portfolio edukativnih i interaktivnih dečjih knjiga. Tako smo svoje poslovno opredeljenje zasnovano na unapređenju i širenju znanja, na najbolji način prilagodili interesovanjima najmlađih čitalaca.

Pored izdavačke delatnosti i uvoza, odnosno naručivanja knjiga i časopisa iz inostranstva, DATA STATUS je prisutan i u oblasti maloprodaje stručne literature i udžbenika za osnovne i srednje škole. U našim knjižarama u Beogradu, pored naših izdanja, zastupljena su izdanja svih relevantnih domaćih i svetskih izdavača, kako na srpskom, tako i na stranim jezicima.

Više o DATA STATUSU možete saznati na našem matičnom sajtu www.datastatus.rs 

Poslovni podaci

Pun naziv: DATA STATUS DOO BEOGRAD
Adresa: Milutina Milankovića 1/45, Novi Beograd
Delatnost: Izdavanje knjiga - 5811
Matični broj: 17086243
PIB: 101012095
Web adresa: www.datastatus.rs
Kontakt telefon:    0800 300 033
Kontakt e-mail: info@3klikadoudzbenika.rs