Uslovi plaćanja

Omogućavamo plaćanje na 6 mesečnih rata putem online servisa svim korisnicima BANCA INTESA kreditnih kartica.

Plaćanje udžbenika i školskog pribora sada je za sve korisnike kreditnih kartica BANKA INTESA moguće i na 6 mesečnih rata. Ukoliko želite da iskoristite ovu opciju, njen izbor je moguć u finalnom koraku procesa plaćanja.

Napominjemo da je ova opcija moguća samo za one kupce koji imaju takav ugovor o korišćenju kreditnih kartica sa BANKA INTESA i DATA STATUS ni na koji način ne može da utiče na ugovorni odnos između banke i klijenta.
 

Sigurnost plaćanja platnim karticama 

Plaćanje platnim karticama se obavlja na zaštićenom serveru banke i niko od zaposlenih u preduzeću DATA STATUS nema pristup podacima o kartici koja je iskorišćena za plaćanje. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa AD Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Sigurnost online transakcija garantovana je zahvaljujući primeni savremenih tehnologija i mera zaštite:

·         Implementiranoj 3D Secure tehnologiji, standardizovanoj od strane vodećih kartičarskih sistema Visa i Master Card (Verified By Visa, Master Card Secure Code).

·         Upotrebi PKI sistema, digitalnih sertifikata i SSL protokola za zaštićen prenos osetljivih podataka o platnoj kartici između korisnika platne kartice i Banke.

·         Unošenju podataka o platnoj kartici (broj kartice, datum važenja kartice itd.) na strani Procesora platnih kartica, Banca Intesa AD Beograd, na koju se korisnik platne kartice preusmerava u procesu kupovine, tako da DATA STATUS nema pristup ovim podacima.